پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۷۸۰۶۹۱
۱۳:۰۱
۱۴۰۱/۰۴/۱۷
معاون وزیر کشور:

سفر انفرادی به عتبات عالیات بلامانع است

سفر انفرادی به عتبات عالیات بلامانع است
معاون امنیتی وزیر کشور گفت: پس از روز پرفضیلت عرفه هم حضور عاشقان حسینی (ع) برای زیارت عتبات عالیات در عراق به‌صورت انفرادی بلامانع است و الزاماً نیازی به ثبت‌نام به‌صورت کاروانی نیست.
۱۳:۰۱
۱۴۰۱/۰۴/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

سید مجید میراحمدی روز جمعه با اشاره به موضوع مطرح‌شده در ارتباط با سفر به عتبات عالیات به‌صورت فردی و کاروانی، این مطلب را مطرح کرد.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش‌های مشترک وزارت کشور و سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق، پس از روز پرفضیلت عرفه هم حضور عاشقان حسینی (ع) برای زیارت عتبات عالیات در عراق به‌صورت انفرادی بلامانع است و الزاماً نیازی به ثبت‌نام به‌صورت کاروانی نیست.

معاون وزیر کشور با نادرست دانستن اخباری که زوار حسینی نمی‌توانند به‌صورت انفرادی به عتبات عالیات سفر کنند، گفت: این اظهارات، برگرفته از یک برداشت اشتباه، مطرح شده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
عتبات عالیات
ارسال پیام
captcha