سید محمد آقا میری گفت: در روز عید قربان شهرداری ها جایگاه هایی برای ذبح و قربانی دام در سطح تهران و سایر شهرهای کشور تعیین کرده اند.
به گفته او، ۱۸۵۰ اکیپ ثابت، هزار اکیپ سیار، ۱۲۰۰ دامپزشک و ۶۰۰ ناظر شرعی نظارت های بهداشتی و شرعی بر ذبح دام قربانی از صبح تا پایان نذورات مردم انجام می دهند.
آقامیری می گوید: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو و افزایش تعداد مبتلایان به مردم توصیه می شود که بدلیل عدم علایم بالینی بیماری بر دام ضمن استفاده از دستکش و ماسک برای دست زدن به لاشه همچنین پرهیز از خوردن جگر و گوشت خام و آبدار، گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند.
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: در صورت رعایت دستورالعمل های بهداشتی هیچ خطری آنها را تهدید نمی کند.
بنابر آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت تاکنون ۵۱ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه ۳ نفر جان خود را از دست دادند.
با افزایش فعالیت کنه در فصل تابستان و شیوع تب کریمه کنگو با رعایت چند اصول بهداشتی این بیماری افزایشی نخواهد داشت.