پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۳:۳۴
کد خبر:۷۸۱۱۱۱
۱۹:۵۰
۱۴۰۱/۰۴/۱۹

توطئه بزرگی علیه یمن وجود دارد

توطئه بزرگی علیه یمن وجود دارد
​وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن وابسته به جنبش انصارالله با اشاره به اینکه از گذشته تا امروز توطئه بزرگی از سوی کشور‌های متخاصم علیه یمن وجود داشته، این توطئه را در راستای منافع دشمن صهیونیستی دانست.
۱۹:۵۰
۱۴۰۱/۰۴/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

محمد ناصر العاطفی، وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن وابسته به جنبش انصارالله همراه با مبارک المشن الزایدی، عضو شورای عالی سیاسی یمن و فرمانده منطقه سوم نظامی امروز (یکشنبه) با نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن مستقر در جبهه صرواح در استان مارب دیدار کردند.

به گزارش المسیره، ناصرالعاطفی در این بازدید با تاکید بر اینکه این جنگ علیه یمن برای تحقیر کردن یمنی‌ها و اشغال سرزمینشان و غارت منابع این کشور است، اظهار کرد: در گذشته و در حال حاضر توطئه بزرگی از سوی کشورهای عضو ائتلاف متخاصم و حامیان آنها علیه یمن وجود داشته و دارد و این توطئه تنها در راستای خدمت به دشمن صهیونیستی است.

همچنین وزیر دفاع دولت صنعاء ضمن تقدیر از نقش ساکنان استان مارب، پشتیبانی‌های آنها از نیروهای مسلح در تقویت امنیت و ثبات منطقه صرواح و مقابله‌هایشان با مزدوران گفت: به لطف خدا و رهبری حکیمانه، یمنی‌ها بینی دشمنان را به خاک مالیده و تخت‌های آنها را به لرزه درآوردند.

او در ادامه گفت: رژیم صهیونیستی بدترین شرایط خود را سپری می‌کند و به سمت کشورهای ائتلاف متخاصم گریخته تا از آن حمایت کنند، این در حالی است که خود کشورهای متخاصم در حال فرار و عادی‌سازی با آن هستند تا از آنها حمایت شود و همگی آنها در حال فرار هستند و فراری هرگز پیروز نخواهد شد.

ناصر العاطفی در پایان تاکید کرد: اگر کشورهای متخاصم به ظلم، استکبار، محاصره و حملات خود علیه مردم یمن ادامه دهند، یمنی‌ها تخت‌های صهیونیستی‌شان را از ریشه درخواهند آورد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha