کد خبر: ۷۸۲۹۸
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۹

پاکستان به دنبال یافتن عاملان بمبگذاری سفارت هند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: پاکستان برای کاهش فشارهای موجود اتهامات وارده به سرویس اطلاعاتی خود مبنی دخالت نیروهای امنیتی پاکستان در انفجار سفارت هند در کابل را مورد بررسی قرار می‌دهد. 

به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، این پیشنهاد در جریان گفت‌وگوی «یوسف رضا گیلانی» نخست وزیر پاکستان با «مانموهان سینگ» همتای هندی خود پس از محکوم کردن انفجار ماه گذشته در کابل اعلام کرد: «بررسی این موضوع را به طور مستقل بر عهده خواهد گرفت». 

سران دو کشور در اجلاس کشورهای منطقه‌ای جنوب آسیا موسوم به (سارک) در سریلانکا صحبت کرده و بر ادامه روند مذاکرات تاکید کردند.

گفتنی است هند و افغانستان سرویس اطلاعاتی پاکستان موسوم به ISI‌ را متهم به دست داشتن در انفجار انتحاری در سفارت هند می‌دانند. در عین حال وزارت خارجه پاکستان این ادعا را رد کرده است. 

شایان ذکر است به گفته وزیر امور خارجه هند روابط دو کشور در ماههای اخیر به پایین‌ترین حد خود در چهار سال گذشته رسیده است. در انفجار انتحاری در کابل 60 تن کشته شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین