پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۷۸۳۲۲۸
۰۹:۴۱
۱۴۰۱/۰۴/۳۰

مرگ وحشتناک یک زن در تهران توسط همسرش

مرگ وحشتناک یک زن در تهران توسط همسرش
سه‌شنبه ۲۸ تیر ماه جاری، کشف جسد مثله‌شده زنی در حمام خانه خود در غرب تهران از سوی فرزندش به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شد.
۰۹:۴۱
۱۴۰۱/۰۴/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،

سه‌شنبه ۲۸ تیر ماه جاری، کشف جسد مثله‌شده زنی در حمام خانه خود در غرب تهران از سوی فرزندش به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شد.

با اعلام این خبر، محمدجواد شفیعی بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جرائم جنایی و تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی به‌محض حضور در خانه موردنظر به حمام مراجعه کردند و با جسد مثله‌شده زن حدوداً ۵۰ساله‌ای مواجه شدند که به قتل رسیده بود.

بدین ترتیب تحقیقات جنایی توسط بازپرس پرونده کلید خورد و در بررسی‌ها مشخص شد مقتول توسط همسرش به‌دلیل وسواس زیاد و اختلافات دیگر به قتل رسیده است و عامل جنایت پس ارتکاب این جنایت، اعضای بدن جسد مقتول را با چاقوی آشپزخانه مثله کرده است.

تحقیقات بیشتر مشخص کرد قاتل پس از قتل همسرش و مثله کردن جسد وی، از صحنه جنایت به مکانی نامعلوم گریخته است و پسر مقتول پس از حضور در خانه با مشاهده جسد مثله‌شده مادرش مواجه شده و این حادثه را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش داده است.

تحقیقات جهت کشف ابعاد پنهان پرونده توسط محمدجواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جرائم جنایی ادامه دارد و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی برای دستگیری عامل جنایت وارد عمل شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha