پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 10 June 2026
کد خبر:۷۸۳۳۴۸
۲۱:۰۰
۱۴۰۱/۰۴/۳۰

درخواست اسرائیل از آمریکا درباره ترکیه

درخواست اسرائیل از آمریکا درباره ترکیه
یک سایت عبری زبان به نقل از برخی مسؤولان اسرائیلی اعلام کرد که تل‌آویو با ارسال پیام‌هایی از آمریکا خواست فشار‌هایی را به ترکیه وارد کند تا عملیات نظامی را علیه تشکل‌های کرد در شمال سوریه کلید نزند.
۲۱:۰۰
۱۴۰۱/۰۴/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،

ایال هولتا، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به جیک سالیوان، همتای آمریکایی خود گفت، "هر گونه حمله جدید ترکیه به شمال سوریه به شدت به کردها زیان وارد خواهد کرد. همزمان برخی دیگر از مسؤولان اسرائیلی پیام‌های مشابهی را برای همتایان آمریکایی خود ارسال کردند".

به گزارش سایت عبری زبان واللا، یکی از مسؤولان دولت آمریکا به سایت واللا گفت: حمله ترکیه به شمال سوریه پیامدهای انسانی خطرناکی خواهد داشت و تهدید بزرگی برای مبارزه آمریکا با داعش در سوریه خواهد بود.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در حاشیه نشست سران ناتو در اواخر ژوئن گذشته به رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای خود درباره آغاز عملیات جدیدی علیه تشکل‌های کرد در شمال سوریه هشدار داد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha