پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۴۰
کد خبر:۷۸۴۴۲۴
۱۳:۱۳
۱۴۰۱/۰۵/۰۶

هشدار و آماده‌باش هلال احمر درباره احتمال وقوع سیل در ۲۱ استان

هشدار و آماده‌باش هلال احمر درباره احتمال وقوع سیل در ۲۱ استان
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش کامل این سازمان برای وقوع سیل و آبگرفتگی احتمالی در ۲۱ استان کشور خبرداد.
۱۳:۱۳
۱۴۰۱/۰۵/۰۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

مهدی ولیپور، با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی از وقوع بارش‌های رگباری تا روز دوشنبه دهم مرداد ماه، اظهارکرد: برابر پیش‌بینی هواشناسی تا روز دوشنبه هفته آینده وقوع بارش‌های شدید و رگبار باران در استان‌های سیستان و بلوچستان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، کرمان، یزد، فارس، بوشهر، سمنان، البرز، قزوین، قم، تهران، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان، خوزستان، مرکزی و خراسان شمالی پیش‌بینی شده که در پی آن نیز احتمال جاری شدن سیل و سیلاب وجود دارد.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر عوامل امدادی در تمام این استان‌ها و استان‌های مجاور آنها را به حالت آماده باش درآورده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به مردم نیز توصیه کرد که تا اواسط هفته جاری از صعود به ارتفاعات و همچنین اسکان در مجاورت رودها و مسیل‌ها پرهیز کرده و به هشدارهای ایمنی برای مقابله با سیل توجه داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha