پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۸۴۴۵
۱۹:۴۷
۱۳۸۷/۰۵/۱۶

بیانیه شورای‌عالی‌انقلاب فرهنگی به مناسبت روز خبرنگار

۱۹:۴۷
۱۳۸۷/۰۵/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: شورای عالی انقلاب فرهنگی دراطلاعیه‌ای به مناسبت روز خبرنگار آورده است: «خبرنگاران ازآن جهت شایسته تجلیل و تقدیرند که تمام وجود و توانایی فکری و قلمی خود را در راه خدمت به مردم و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به آنها در طبق اخلاص می نهند». 

به گزارش سرویس فرهنگ و اندیشه آفتاب دراین اطلاعیه همچنین آمده است: «بی شک، انعکاس صحیح و به موقع اخبار و رویدادها در موقعیت های مختلف و بعضا خطیر نشان از عظمت و اهمیت حرفه خبرنگاری دارد». 

این بیانیه می‌افزاید: «این قشر به واسطه نقشی که در ارتقاء و تعالی فرهنگ کشور و بازتاب مشکلات و نیازهای مردم دارند باید همواره عدالت و راستگویی را سرلوحه کار خود قرار دهند». 

در خاتمه دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار جمهوری اسلامی ایران به ویژه شهید صارمی، این روز را به تمامی خبرنگاران و روزنامه نگاران زحمتکش و پرتلاش کشور که با عشق خدمت به انقلاب و مردم، برای ارتقاء فرهنگ کشور و انعکاس اخبار و رویدادهای جامعه تلاش می کنند تبریک گفته‌ است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha