پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۸۵۱۵
۱۸:۳۶
۱۳۸۷/۰۵/۱۹

کنفرانس ایدز بدون نتیجه به پایان رسید

۱۸:۳۶
۱۳۸۷/۰۵/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: کنفرانس بین‌المللی ایدز در مکزیکو سیتی شنبه کار خود را به پایان رساند و خواستار آموزش بیشتر و ایجاد برنامه‌های پیشگیرانه در مقابله با این بیماری شد.

 به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، «جفری اومالی» رئیس بخش برنامه‌های تحقیقاتی سازمان ملل هشدار داد که تاکنون داروی موثری برای درمان این بیماری پیدا نشده است و برای یافتن واکسن این ویروس با مشکلات زیادی روبرو هستند.

گفتنی است دیگر گروه‌ها شرکت کننده در این کنفرانس معتقدند افزایش بهاء غذا و سوء تغذیه یکی از دلایل مبتلا شدن مردم به ویروس HIV است و منجر به افزایش آمار مبتلایان می‌شود.

در عین حال سازمان بشر دوستانه Oxfam با انتقاد از کم کاری کنفرانس اعلام کرد: «این کنفرانس در ارائه برنامه مشخصی برای 32 میلیون نفر بیمار ایدزی در جهان ناموفق بوده است. شایان ذکر است کنفرانس بعدی ایدز سال 2010 در وین پایتخت اتریش برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کنفرانس ایدز
ارسال پیام
captcha