پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۸۹۲۲۴
۱۱:۲۹
۱۴۰۱/۰۵/۳۱

ساعت کاری ادارات از سوم شهریور به روال عادی باز می‌گردد

ساعت کاری ادارات از سوم شهریور به روال عادی باز می‌گردد
سخنگوی صنعت برق گفت: طبق مصوبه هیات دولت ساعت کار ادارات و موسسات از سوم شهریور به روال عادی بازمی‌گردد.
۱۱:۲۹
۱۴۰۱/۰۵/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،

مصطفی رجبی مشهدی  با بیان اینکه امسال با کاهش ساعت کار ادارات ۳۰ درصد شاهد کاهش مصرف برق بودیم که کمک زیادی به صنعت برق کرد، گفت: صرفه‌جویی‌های صورت گرفته در بخش اداری و خانگی موجب گذر از پیک تابستان شد.

وی با بیان اینکه این روزها گر چه روزهای بسیار سختی برای صنعت برق بود، اما کوچک‌ترین خاموشی خانگی ایجاد نشد و برق پایدار برای همه مشترکان تامین شده است.

رجبی مشهدی افزود: علیرغم خنک شدن نسبی هوا در برخی نقاط کشور، اما مناطق شمالی و جنوب کشور هنوز گرمای پایدار دارند و مصرف برق بالاست که از مردم تقاضا می‌شود از صرفه‌جویی در مصرف غفلت نکنند و در ساعت‌های اوج مصرف که از ساعت ۱۲ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۳ است نهایت رعایت مخصوصا در استفاده از وسایل سرمایشی را داشته باشند.

سخنگوی صنعت برق گفت: در برخی نقاط کشور که خنک‌تر است مردم می‌توانند کولرها را خاموش کنند و با این کار کمک به تامین برق برق مناطق گرمسیری که فوق‌العاده گرم است، خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha