پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۰۱
کد خبر:۷۸۹۶۲۴
۲۳:۳۰
۱۴۰۱/۰۶/۰۱

امیر عبداللهیان: تحریم‌های اعمال شده علیه کشور مالی را سازنده نمی‌دانیم

امیر عبداللهیان: تحریم‌های اعمال شده علیه کشور مالی را سازنده نمی‌دانیم
وزیر امور خارجه ایران، با بیان این که تجربه نشان داده که سیاست تحریم علیه ملتها، موفقیت آمیز نبوده است، گفت: تحریم‌های اعمال شده علیه کشور مالی را سازنده نمی‌دانیم.
۲۳:۳۰
۱۴۰۱/۰۶/۰۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

حسین امیرعبداللهیان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه مالی تاکید کرد : همکاری با مالی در حوزه های اقتصادی، دفاعی و آموزشی از اولویت های دستگاه دیپلماسی است.

وی ادامه داد : امیدواریم به زودی نمایشگاه علمی و صنعتی جمهوری اسلامی ایران در کشور مالی را ایجاد کنیم .

امیر عبداللهیان تاکید کرد : همکاری های ایران و مالی در سازمانهای بین المللی از عرصه های مهم تعاملات میان دو کشور است.

وزیر امورخارجه کشورمان در بخشی دیگر از صحبت های خود گفت : تجربه نشان داده که سیاست تحریم علیه ملتها، موفقیت آمیز نبوده است. تحریم های اعمال شده علیه کشور مالی را سازنده نمی دانیم.

امیر عبداللهیان تصریح کرد : دخالت برخی کشورها در امور داخلی مالی و حمایت از گروههای تروریستی، تنها اوضاع امنیتی منطقه را پیچیده کرده و سبب بی ثباتی در کشور مالی می شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha