پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۹۱۲
۱۲:۱۰
۱۳۸۴/۰۵/۰۳

اسلحه ای جدید برای مبارزه با تروریسم

۱۲:۱۰
۱۳۸۴/۰۵/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،
نماینده اجرایی ایالات متحده در افغانستان اعتقاد دارد که هرچه جوانان و نوجوانان افغان بیشتر جذب کارهای سازندگی کشور خود شوند , میزان پیوستن آنها به گروه های تروریستی کمتر خواهد بود .
ژنرال جیسون کامیا در این خصوص به خبرنگار آسوشییتد پرس گفت : من ترجیح می دهم که جوانان افغان را در حال بازسازی یک مدرسه یا بیمارستان ببینم تا در حالی که در صف نیروهای تروریستی در مقابل ما ایستاده اند . به همین دلیل ما هر تعداد از جوانان افغان را که بتوانیم به خدمت خواهیم گرفت .
ایالات متحده در حال حاضر برای پیشبرد اهداف خود در این زمینه طرح های عمرانی فراوانی را در افغانستان آغاز کرده است . البته از انجا که در فصل های پاییز و زمستان نیروهای نظامی غالبا از فعالیت چندانی برخوردار نیستند , بیشتر این پروژه ها در این دو فصل به اجرا در خواهند امد . برخی پروژه ها نیز الزاما در فصل بهار آماده بهره برداری خواهند بود چرا که در این فصل اکثر نیروهای شورشی فعالیت خود را در سطح گشتردهای اغاز خواهند کرد . در بهار گذشته به دنبال عملیاتهای شورشیان افغان بیش از ده ها نفر جان خود را از دست دادند.
در حالی که بیش از سه سال از اشغال افغانستان توسط نیروهای امریکایی و متحدانش می گذرد , روند برقراری صلح در این منطقه همچنان به کندی پیش می رود . نیروهای امریکایی از ترس بر هم ریختن آرامش منطقه هنگام برگزاری انتخابات هجدهم سپتامببر تدابیر امنیتی شدیدی را از هم اکنون اغاز کرده اند .

ژنرال جیسون کامیا در خصوص برنامه ارتش ایالات متحده ظرف یک سال اینده می گوید : زمستان گذشته ما ارتش را به دنبال دستگیری نیروهای طالبان و شناسایی محل اختفای بازماندگان القاعده فرستادیم . اما این زمستان در راستای این برنامه سعی خواهیم کرد جوانان افغان را جذب کار و حرفه ای مفید کنیم .
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha