کد خبر: ۷۹۲۶۸
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۹
سید حسن نصرالله:

مقاومت در اوج آمادگی برای مقابله با هر تجاوزی است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سید حسن نصرالله در دیداری که یکی از شخصیت های مذهبی اهل تسنن لبنان با وی داشت، تاکید کرد : «با وجود تهدیدات توخالی رژیم صهیونیستی‌، مقاومت در نهایت آمادگی برای دفاع از لبنان قرار دارد».
 
به گزارش سرویس بین الملل آفتاب، سید حسن نصرالله در دیداری که شیخ ماهر حمود با وی داشت؛ درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه در حال حاضر تهدیدات این رژیم با توجه به بحران‌های داخلی و یا به دلیل آمادگی مقاومت غیر ممکن است، تاکید کرد‌: «مقاومت در هر حال آمادگی کامل برای دفاع از لبنان در مقابل هر میزان از تجاوزگری اسرائیل را دارد».

به گفته شیخ ماه حمود‌، دبیرکل حزب الله لبنان در این دیدار سه ساعته تصریح کرد : «تصمیم‌گیری با خود مقاومت است و از زمان تاسیس مقاومت در لبنان تا این لحظه وی از گروه‌های مقاومت در لبنان اجرای عملیات یا خودداری از آن را در خواست نکرده است».

سید حسن نصرالله تاکید کرد : «کسانی که بر این باورند که تصمیمات اتخاذ شده از سوی مقاومت با دخالت ایران و سوریه یا دیگران اتخاذ می‌شود، کاملا در توهم هستند و مغرض به شمار می‌روند».

دبیرکل جنبش حزب الله لبنان خاطر نشان کرد : «تعهد ایران به مقاومت یک تعهد دینی محض است و اهداف سیاسی تاکتیکی در ورای آن وجود ندارد و قطعا برنامه هسته‌ای ایران حتی به اندازه یک در صد هم با عملیات گروه‌های مقاومت که دو نظامی اسرائیلی درپی آن به اسارت در آمدند و نه با هیچ یک دیگر از عملیات‌های مقاومت در ارتباط نیست».

سید حسن نصرالله در ادامه اینگونه ابراز عقیده کرد: «دشمنان مقاومت‌، سلاحی به جز فتنه‌انگیزی مذهبی ندارند و متاسفانه بعضی‌ها هم این جهل و نادانی آنان را ترویج می‌کنند و دیگران هم می‌دانند که چه کار می‌کنند».

سید حسن نصرالله گفت: «هر حادثه‌ای هر چند هم که خطرناک باشد، موجب بروز اختلاف بین ارتش و مقاومت نمی‌شود. تجربه‌های ما در این زمینه بسیار زیاد است و ارتش در کنار حزب الله و مقاومت دژ بسیار محکمی است و همچنین مقاومت درکنار ارتش برای دفاع مانند دژی محکم ایستاده است».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین