کد خبر: ۷۹۳۲۷
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۰

برگزاری مانور مشترک نظامی اوکراین، لهستان و بریتانیا

آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: اوکراین، لهستان و بریتانیا از امروز رزمایش مشترک نظامی برگزار می‌کنند.

به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد رزمایش دریایی مشترک این کشور، لهستان و بریتانیا امروز سه‌شنبه در پایگاه نظامی «Nova Demba» در لهستان آغاز شد. 

این تمرین نظامی بخشی از برنامه موسوم به «برنامه مشارکت ناتو برای صلح» محسوب می‌شود که از سال 1997 به طور مرتب در این سه کشور برگزار شده است. 

وزارت دفاع اوکراین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد هدف از برگزاری این رزمایش دریایی تمرین اقدامات مربوط به برقراری ثبات در منطقه‌ای است که تروریست ها و افراد افراطی فرضی کنترل آن را در اختیار دارند. 

این رزمایش دریایی تا چهاردهم سپتامبر ادامه می‌یابد و پنجاه نفر از نیروهای اوکراین که در عملیات صلح بانی در یوگسلاوی سابق، عراق، کوزوو و سیرالئون حضور داشته‌اند در آن شرکت می‌کنند.

اوکراین مدت مدیدی است که قصد دارد به ناتو ملحق شود و آمریکا به شدت از این هدف اوکراین حمایت می‌کند. 

وزارتخانه‌های امور خارجه و دفاع آمریکا هر ساله حدود سیزده میلیون دلار برای حضور اوکراین در برنامه مشارکت ناتو برای صلح کمک می کنند. 

هدف آمریکا از این کمک آن است که توانایی نیروهای مسلح اوکراین را برای همکاری با اعضای ناتو تقویت کرده و این کشور را برای پیوستن به ناتو آماده کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین