پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۲:۴۰
کد خبر:۷۹۳۳۷۰
۱۵:۴۶
۱۴۰۱/۰۶/۱۹

حمله تند رضا کیانیان به حامیان طرح صیانت

حمله تند رضا کیانیان به حامیان طرح صیانت
رضا کیانیان در یادداشتی درباره کاهش پهنای باند واکنش نشان داد.
۱۵:۴۶
۱۴۰۱/۰۶/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

رضا کیانیان در یادداشتی درباره کاهش پهنای باند نوشت:

چون کل اینترنت را نمی‌توانید حرام کنید پهنای باندش را کم می‌کنید. خانم‌ها و آقایان دلواپس، دلواپس خودتان باشید. علم راه خودش را می‌رود.

خانم‌ها و آقایان دلواپس، ایستادگی شما در برابر علم و روزآمدی سابقه بلندی دارد. شما در طول تاریخ، در برابر هر پیشرفت فنی و هر انقلاب تکنولوژیک، ایستادگی کردید تا بالاخره «مجبور» به پذیرش کامل شوید.

مثل اینکه از اجبار لذت می‌برید. همین «ویدیو»‌ی بیچاره را چقدر حرامش کردید؟ اصلاً تمام فیلم‌هایی که از شما گرفته می‌شد با همین دوربین ویدیو بود. کدامتان گفتید: استغفرالله، فیلم نگیرید حرام است! حالا چه شد؟

ماهواره را حرام کردید و کلی خرج برای جمع‌آوری بشقاب‌های ماهواره روی دست ملت و دولت گذاشتید. بعد چی شد؟

چون کل اینترنت را نمی‌توانید حرام کنید پهنای باندش را کم می‌کنید. خانم‌ها و آقایان دلواپس، دلواپس خودتان باشید.

علم راه خودش را می‌رود و روسیاهی می‌ماند برای شما مثل تمام مواردی که نوشتم و خودتان بهتر می‌دانید. نگذارید «مجبور» به پذیرش شوید.

جلوی انقلاب صنعتی ایستادید، بی‌خیال از روی شما گذشت. حالا در برابر انقلاب دیجیتال ایستاده‌اید. مطمئن باشید از روی شما رد می‌شود! مردم با پیشرفت جهان تعامل دارند! شما به کجا و چی چسبیده‌اید؟

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha