النا سولوماتینا، یک متخصص تغذیه، میگوید که صبحانه را باید نیم ساعت یا یک ساعت پس از بیدار شدن از خواب میل کرد.
این متخصص هشدار داد که صبحانه باید میل شود، زیرا بیشتر افراد متابولیسم و فرآیند هضم غذا را از صبح شروع میکنند و صبحانه بر متابولیسم آنها در طول روز تأثیر میگذارد.
سولوماتینا با اشاره به اینکه توصیه میشود صبحانه ۳۰ دقیقه تا یک ساعت پس از بیدار شدن از خواب میل شود و نه بلافاصله، افزود: البته اگر فردی با احساس گرسنگی شدید از خواب بیدار شود و نتواند منتظر زمان مورد اشاره بماند، میتواند همان موقع صبحانه خود را میل کند.
وی مصرف غلات کامل مانند بلغور جو دوسر، گندم سیاه یا جو مروارید و غذاهای پروتئینی را برای وعده صبحانه توصیه کرد و گفت: به نظر من در حالت ایده آل، مصرف کربوهیدراتهای پیچیده و پروتئین برای صبحانه خوب است.
این متخصص تغذیه افزود: کسانی که دوست ندارند غلات بخورند، میتوانند آن را با یک «ساندویچ» جایگزین کنند، مشروط بر اینکه از غلات کامل یا نان چاودار با تکهای مرغ یا ماهی و سبزیجاتی مانند فلفل دلمهای و کاهو تهیه شده باشد.