از زمانهای قدیم زنجبیل به عنوان یکی ازقدرتمندترین موادغذایی شناخته شده است که همچنان تا قرن بیست و یکم به دلیل خواص ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد التهاب آن مورد استفاده قرار میگیرد.
زنجبیل برای سلامت کلی بدن بسیار مفید بوده و این ماده سرشار از ویتامین C، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. مصرف آن برای تسکین درد، بهبود سیستم گوارش و ایمنی، مبارزه آسم، بیماریهای قلبی و عروقی، پاک سازی کبد، ازبین رفتن سنگ کلیه و بسیاری از مشکلات دیگر مانند جلوگیری از تخریب سلولهای بدن به دلیل سرطان مفید است.
برخی خواص شفا بخش و درمانی زنجبیل و چای آن:
زنجبیل یک منبع غنی از آنتی اکسیدانها بوده که به کمک آن بدن میتواند با عفونتها مبارزه کرده و قدرت سیستم ایمنی بدن افزایش پیدا کند و این ماده همانند سرم مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین میکند.
استفاده از زنجبیل یکی از کارآمدترین راهکارهای طبیعی در برابر ویروسهایی مثل آنفلوآنزا، سرماخوردگی و تبخال است.
علاوه بر این موارد زنجبیل موجب بهبود گردش خون و انتقال اکسیژن، ویتامین و مواد معدنی در سراسر بدن میشود.
چای زنجبیل خطر ابتلا به سکته مغزی را نیز کاهش میدهد.
مواد تشکیل دهنده:
یک فنجان آب
۲ قاشق شیر نارگیل
نصف قاشق عسل طبیعی
¼ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
¼ قاشق چای خوری زردچوبه
روش آماده سازی:
روش آماده سازی این دستورالعمل بسیار آسان است. ابتدا آب را جوشانده سپس زردچوبه و زنجبیل را در آن ریخته و اجازه دهید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشد، شیر نارگیل را اضافه کنید حال چای شفابخش، خوش طعم و معطر زنجبیل آماده است. برای بهتر شدن طعم آن عسل را اضافه کرده و از خواص شگفت انگیز آن بهرهمند شوید.