کد خبر: ۷۹۵۵۶۶
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۳

درمان زخم روده با یک شربت

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در کنترل چربی خون، همچنین رفع استرس موثر دانست.
درمان زخم روده با یک شربت
آفتاب‌‌نیوز :

شربت گل نیلوفر (گل نیلوفر +زنجبیل +عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، فیبر، اسیدفولیک، کلسیم، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، اسیدنیکوتینیک، زینجیبرن و ... است.

برای بررسی خواص شربت گل نیلوفر و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت گل نیلوفر

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت گل نیلوفر گفت: شربت گل نیلوفر طحال را تقویت کرده، اسهال را برطرف می‌کند و موجب رفع زخم روده می‌شود.

وی افزود: مصرف این شربت بی‌نظیر قند، فشار و چربی‌خون را کنترل می‌کند؛ لذا برای افراد مبتلا به این مشکلات بسیار مفید و اثربخش است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت گل نیلوفر یک نوشیدنی فوق‌العاده مفید برای افرادی است که دچار اختلالات خواب هستند و از کم‌خوابی رنج می‌برند؛ زیرا بی‌خوابی را به طور چشمگیری رفع می‌کند.

عظمایی بیان کرد: تقویت بینایی، تقویت روده و هضم آسان غذا از دیگر خواص این شربت خوش طعم است.

وی اظهار کرد: از دیگر خواص شربت گل نیلوفر می‌توان به تقویت سیستم قلبی عروقی، رفع مشکلات تنفسی مخصوصا سرفه و رفع سردرد ناشی از طبع گرم اشاره کرد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: این شربت به علت داشتن ویتامین B ۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود.

عظمایی گفت: شربت گل نیلوفر خاصیت آرامبخشی بی‌نظیری دارد و از استرس، اضطراب و افسردگی پیشگیری می‌کند.

وی اظهار کرد: این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.

منع مصرف شربت گل نیلوفر

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است؛ همچنین نباید در مصرف این شربت افراط کرد، زیرا موجب اختلال در باروری می‌شود.

مقدار مصرف شربت گل نیلوفر

عظمایی اظهار کرد: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین