پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۷۹۷۵۰۶
۱۸:۴۶
۱۴۰۱/۰۷/۰۷

انهدام شبکه ۵۰ نفره آشوبگر در قم

انهدام شبکه ۵۰ نفره آشوبگر در قم
نیرو‌های اطلاعات سپاه استان قم فعالان یک شبکه ۵۰ نفره سازمان یافته که محرک اغتشاشات بودند و تراکت‌های تبلیغاتی در فضای حقیقی پخش می‌کردند را شناسایی و دستگیر کردند.
۱۸:۴۶
۱۴۰۱/۰۷/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) استان قم، فعالان یک شبکه سازمان یافته اغتشاش و فراخوان به تجمع غیرقانونی در قم شناسایی و دستگیر شدند.

براساس این گزارش، فعالان این شبکه 50 نفره ضمن فعالیت در فضای مجازی برای تحریک مردم به اغتشاش اقدام به چاپ و توزیع تراکت‌های تبلیغاتی علیه نظام در فضای حقیقی می‌کردند.

ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با شماره تلفن 114 آماده دریافت گزارشات عموم مردم از جمله عکس، فیلم، مشخصات فردی و غیره از اغتشاشگران و اخلالگران نظم عمومی است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha