پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۷۹۹۹
۱۰:۳۲
۱۳۸۴/۰۵/۰۴

مشاجره میان اسرائیل و واتیکان

۱۰:۳۲
۱۳۸۴/۰۵/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

اسرائیل پس از این سخنان از پاپ به این دلیل که به کشتار یهودیان در این کشور بی توجهی کرده انتقاد کرده است . وزارت امور خارجه اسرائیل در بیانیه ای که پس از سخنان پاپ منتشر شد ادعا کرده است که پاپ عمدا مسئله کشته شدن پنج نفر در دوازدهم جولای در نتانیا را نادیده گرفته است . 

در این بیانیه وزارت امور خارجه اسرائیل آمده است : انتظار ما از پاپ جدید که همواره بر مسئله دوستی میان یهودیان و مسیحیان تاکید کرده است این است که اینگونه رفتار نکند .
 
این در حالی است که سخنگوی پاپ نیز پس از انتشار این بیانیه اعلام کرده بود که منظور پاپ از این سخنان حوادث اخیر بوده است . وی در جوابیه ای به متن منتشر شده توسط اسرائیل گفت : بسیار جای تعجب است که عده ای سعی در تخریب نیت پاپ در سخنانش را دارند . به نظر ما انچه که تا کنون در نتانیا و اسرائیل رخ داده پیش از این در لوای محکوم کردن حملات تروریستی تقبیح شده است . 

پس از انتشار بیانیه توسط وزارت امور خارجه اسرائیل , وزیر امور خارجه سیلوان شالوم سعی در تلطیف بیانیه داشته و در این خصوص گفت : امیدواریم انچه که اتفاق افتاده تنها اشتباهی ساده بوده و از روی عمد نباشد .

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha