آفتابنیوز : آفتاب: وزیر آموزش و پرورش، از تامین منابع مالی مورد نیاز آموزش و پرورش در قالب لایحهای كه طی 10 روز آینده به مجلس میرود، خبر داد.
به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب،به نقل از ایسنا علیرضا علیاحمدی صبح روز سهشنبه دوم مهرماه در حاشیه مراسم نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در جمع خبرنگاران به عنوان خبر خوش وزیر آموزش و پرورش در روز اول سال تحصیلی برای معلمان، گفت: «معلمان و فرهنگیان با بهرهمندی از فضایل معنوی ماه مبارك رمضان، با توان بالاتر در خدمت دانشآموزان خواهند بود و ما به عنوان خدمتگزار آموزش و پرورش، وظیفه خود دانستهایم كه نارساییهای موجود را رفع كنیم كه یكی از این موارد، اقدام در رفع نیازهای مالی است».
وزیر آموزش و پرورش در ادامه از تشكیل كارگروهی در زیرمجموعه دولت و در راستای حل مشكلات مدارس استیجاری و قلع و قمعی متشكل از برخی وزرا نیز خبر داد و با اشاره به این كه آموزش و پرورش قصد دارد، با مالكان این مدارس به گونهای تعامل و رضایت آنها را فراهم كند، عنوان كرد: «در تابستان سال جاری، تعداد مدارس دو نوبته با همكاری ستاد مناطق و نواحی آموزش و پرورش، به 25 درصد كاهش داده شد و هم اكنون مدارس سهشیفته به ندرت در برخی مناطق فعالیت میكنند».
علی احمدی همچنین از ارتقای مراكز تربیت معلم به دانشگاه در راستای ارتقای سطح تحصیلی فرهنگیان نیز خبر داد و با اشاره به پیگیری وعده رییس جمهور در اجلاس روسای آموزش و پرورش مبنی بر تبدیل مراكز تربیت معلم به دانشگاه سراسری، در مورد نحوه فعالیت این دانشگاهها زیرنظر وزارتخانههای علوم یا آموزش و پرورش، اظهار كرد: «این دانشگاهها زیرمجموعه آموزش و پرورش هستند، البته تصمیمگیری در مورد فعالیت این دانشگاهها زیر نظر هر یك از وزارتخانههای فوق، به زودی در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی میشود».
وی در ادامه خاطر نشان كرد: «مدارس استیجاری و قلع و قمعی، ملك مردم است و آموزش و پرورش وظیفه دارد كه هر چه زودتر، ملك یا زمین معوض در اختیار این مالكان قرار دهد، یا املاك آنها را خریداری كند و البته قوه قضاییه نیز در این زمینه با آموزش و پرورش همكاری میكند».
وزیر آموزش و پرورش در ادامه، مشاركت دانشآموزان به ویژه دانشآموزان دارای بلوغ فكری در اداره مدارس را نیز خواستار شد و همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر سطح تجهیزات گرمایشی مدارس در زمستان امسال، گفت: «از گذشته نیز تلاش ما بر این بوده كه مشكلی در این زمینه وجود نداشته باشد، اما شرایط آب و هوایی كشور در حال تغییر است و این تغییرات در مدارس تاثیر میگذارد».
وی با اشاره به این كه در سال گذشته، مدارس برخی استانها دچار برف و سرمایی غیرقابل پیشبینی شدند كه این موضوع تجربهای شد، تا آموزش و پرورش، امسال با آمادگی بیشتری به استقبال زمستان برود.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر همكاری شهرداری تهران با آموزش و پرورش در بهسازی مدارس گفت: «در بسیاری كشورهای دنیا، ساخت و ساز مدارس را شهرداریها انجام میدهند و دولت محتوای آموزشی را فراهم میكند، زیرا با عوارضی كه شهرداریها از مردم میگیرند و تامین مالی میشوند، انتظار است كه كمك بیشتری نسبت به ساختار فیزیكی مدارس داشته باشند».
وی با بیان این كه نقش مردم و شوراهای اسلامی شهر و روستا در زیباسازی مدارس یكی از اقداماتی عادی است كه باید صورت گیرد، در ادامه ضمن تشكر از شهرداریهای مناطق و نواحی كه در نقاشی كلاسها، تعمیر میزها و زیباسازی ظاهر مدارس نقش داشتند، تصریح كرد: «آنچه كه اتفاق افتاده، با نیاز آموزش و پرورش فاصله زیادی دارد، لذا امیدواریم كه روز به روز منابع مالی بیشتری بر نظام تعلیم و تربیت تخصیص پیدا كند».
وزیر آموزش و پرورش در پایان در مورد معاون جدید عمرانی آموزش و پرورش در سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور، عنوان كرد كه هنوز در این زمینه به جمعبندی نرسیده است.