پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۰۰۴۱۹
۱۸:۲۳
۱۴۰۱/۰۷/۱۹
اشرافیت غربگرای بی‌کفایت طلبکار شده‌اند

عصبانیت کیهان از پیشنهاد یک روزنامه برای اصلاح ساختار‌ها

عصبانیت کیهان از پیشنهاد یک روزنامه برای اصلاح ساختار‌ها
کیهان نوشت: از پررویی‌های نجومی تاریخ، همین است که اشرافیت غربگرای بی‌کفایت، برای تعطیلی مدیریت اقتصادی دروغ‌زا، بخش عمده‌ای از دولت را به تعطیلی بکشاند و پس از نارضایتی مردم، در جایگاه طلبکار و مدعی‌العموم بنشیند.
۱۸:۲۳
۱۴۰۱/۰۷/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

روزنامه کیهان یادداشت اخیر روزنامه جمهوری اسلامی را که در آن خواستار ایجاد اصلاحات در ساختارها، تغییر در روش برخورد با مردم و حل مشکلات اقتصادی شده بود مورد اشاره قرار داده و هم‌‌فکران این روزنامه را «اشرافیت غربگرای بی‌کفایت» خوانده است.

کیهان نوشت: از پررویی‌های نجومی تاریخ، یکی هم همین است که اشرافیت غربگرای بی‌کفایت، درست مطابق نقشه دشمن برای تعطیلی مدیریت اقتصادی دروغ‌زا، بخش عمده‌ای از دولت را به تعطیلی بکشاند و مشکلات اقتصادی را تلنبار کند و پس از نارضایتی مردم، ‌در جایگاه طلبکار و مدعی‌العموم بنشیند. بدترین دوره مدیریت اقتصادی در چند دهه اخیر، مربوط به همین 8 سال دولت‌داری مدعیان اعتدال و اصلاحات است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha