برای بسیاری از پزشکان این نکته محرز شده که بهترین راه برای تقویت انرژی، مبارزه با بیماری ها، و ... انتخاب موادی است که نیروگاههای تغذیهای هستند.
به گفته محققان دانشگاه ایلینوی، ۸ انتخاب برتر پزشکان در میان مواد اولیه غذایی از این قرار است:
فلفل قرمز: این نوع فلفل حاوی ویتامین آ، بتاکاروتن و دیگر کاروتنوئیدها است. به عنوان آنتی اکسیدان، کاروتنوئیدها از آسیب سلولی پیشگیری میکنند و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی عروقی و آرتریت را کاهش میدهند.
زردچوبه: یک ضد التهاب قوی است و شبیه مهار کنندههای دارویی Cox ۰-۲مانند Celebrex عمل میکند. زردچوبه شرایط التهابی مانند آرتریت و بیماریهای التهابی روده را کاهش میدهد.
بلغور گندم: یک غذای عالی برای بیماران دیابتی است، زیرا فیبر بالا و شاخص گلیسمی پایینی دارد و بر خلاف برنج سفید، قند خون را ناگهانی بالا نمیبرد.
زیره: غنی از فیبر و مواد معدنی است. این گیاه با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی خود، یکی از ادویههای مفید برای افزایش سلامت چشم نیز محسوب میشود.
دانههای چیا: مصرف این دانهها یک راه عالی برای دریافت فیبر، چربیهای ضروری و پروتئین است. فقط یک اونس از این دانههای کوچک، ۱۰ گرم فیبر و ۵ گرم پروتئین دارد. فیبر موجود در این دانهها به تثبیت قند خون و جلوگیری از ابتل به یبوست کمک میکند.
سیر: کم کالری بوده و سرشار از ویتامینهای ب، سی، سلنیوم و روی است که به تولید انرژی و تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک میکند. مصرف سیر راهی عالی برای کاهش فشار خون، کاهش کلسترول، بهبود سلامت استخوانها و کاهش ضعف است. مصرف سیر به افزایش طول عمر نیز کمک میکند.
زنجبیل: دارای خواص شگفت انگیزی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و به بهبود مشکلات گوارشی کمک میکند. زنجبیل همچنین به بهبود عوارض شیمی درمانی کمک کرده و مانع تهوع میشود.
عدس: سرشار از مواد معدنی، پروتئین، فیبر محلول، منگنز، آهن، فسفر، تیامین، پتاسیم، ویتامین ب ۶ است و منبع ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، سلنیوم، منیزیم، و روی محسوب میشود. عدس یک گزینه غذایی سرشار از پروتئین برای گیاه خواران است.