پایگاه خبری آفتاب
۰۷ /تير /۱۴۰۵
Sunday 28 June 2026
کد خبر:۸۰۱۰۲۰
۰۸:۵۹
۱۴۰۱/۰۷/۲۳

ادعای کیهان درباره مهناز افشار

ادعای کیهان درباره مهناز افشار
کیهان نوشت: مهناز افشار که چندی قبل در تجمع معاندین در آلمان تحقیر شده بود، این‌بار به تبلیغ یک مرکز ضدامنیتی و جنگ‌طلب علیه مردم ایران پرداخت.
۰۸:۵۹
۱۴۰۱/۰۷/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

روزنامه کیهان در ادامه نوشته است: آموزشکده توانا که توسط این بازیگر فراری در فضای مجازی تبلیغ می‌شود، به‌طور مستقیم از وزارت خارجه آمریکا بودجه دریافت می‌کند.

این مرکز که توسط مهناز افشار معرفی شده، رویکردی به‌شدت ضدایرانی و جنگ‌طلب دارد. از جمله اینکه هیچ ابایی از پیشنهاد تحریم و یا حمله نظامی به ایران ندارند.

مدیریت آموزشکده فوق به‌عهده مریم معمارصادقی(برادرزاده سرهنگ معمارصادقی مسئول دفتر فردوست) است و همسرش اکبر عطری(عضو سابق تحکیم وحدت) امور اجرایی آن را انجام می‌دهد. چند سال پیش یک ویدیو از مریم معمارصادقی فراگیر شد که از مداخله نظامی آمریکا در یوگسلاوی دفاع می‌کرد. مدیر آموزشکده توانا چندی قبل در گفت‌وگویی به گرفتن پول از آمریکا و تبلیغ جنگ برای صهیونیست‌ها اعتراف کرده بود. «ایران دیس اینفو» عنوان پروژه آنها علیه ایران بود که با فاش‌شدن دریافت پول از دولت آمریکا برای تبلیغ جنگ نظامی و تحریم علیه ایران توسط این مؤسسه، موجب رسوایی آنها در غرب و حتی نزد اپوزیسیون شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
مهناز افشار کیهان
ارسال پیام
captcha