پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۸۰۵۲۱۱
۰۹:۲۰
۱۴۰۱/۰۸/۱۱

رقابت جذاب ۳ پرسپولیسی و یک استقلالی در تیم ملی

رقابت جذاب ۳ پرسپولیسی و یک استقلالی در تیم ملی
در پست دفاع وسط تیم ملی رقابت بسیار جذابی بین سه پرسپولیسی و یک استقلالی وجود دارد.
۰۹:۲۰
۱۴۰۱/۰۸/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،

کارلوس کی‌روش برخلاف شایعات حساب خاصی روی شجاع و کنعانی زادگان باز کرده و می‌خواهد آن‌ها را به قطر ببرد. در پست دفاع وسط این دو لژیونر رقابت بسیار نزدیکی با سید مجید حسینی و مرتضی پورعلی‌گنجی دارند و کی‌روش باید از میان آن‌ها دو مدافع را انتخاب کند.

شجاع و کنعانی زادگان در قطر بازی می‌کنند که این هم می‌تواند یک فاکتور مثبت برای آن‌ها باشد. خیلی‌ها، اما می‌گویند کی‌روش اعتقاد زیادی به پورعلی گنجی دارد و حتما او را بازی می‌دهد. در جام جهانی قبلی به سیدمجید حسینی بازیکن سابق استقلال و فعلی کایسری اسپور هم بازی رسید و کارلوس به خاطر اعتقادی که به او دارد باز هم دعوتش کرد.

این مربی به احتمال بسیار زیاد با ۴ مدافع و دو هافبک دفاعی مقابل انگلیس صف آرایی خواهد کرد و طبعا شانس نفراتی، چون شجاع، ابراهیمی، رضائیان، حاج صفی، عزت الهی و... در ساختار دفاعی خیلی زیاد است، اما امثال پورعلی گنجی و صادق محرمی هم نا امید نیستند.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha