پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /خرداد /۱۴۰۵
Thursday 18 June 2026
کد خبر:۸۰۵۵۱۳
۲۰:۴۴
۱۴۰۱/۰۸/۱۱

امیرعبداللهیان و لاوروف تلفنی گفتگو کردند

امیرعبداللهیان و لاوروف تلفنی گفتگو کردند
وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای از گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و روسیه خبر داد.
۲۰:۴۴
۱۴۰۱/۰۸/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،

وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که وزرای خارجه دو کشور درخصوص مسائل منطقه‌ای با تمرکز بر وضعیت کنونی خلیج فارس به تبادل نظر پرداختند.

در این بیانیه آمده است که بر نزدیکی مواضع مسکو و تهران در جهت غلبه بر تمامی تضادهایی که به دلایل سیاسی و دیپلماتیک در منطقه بوجود آمده‌اند - با درنظر گرفتن منافع کشورهای خاورمیانه - تاکید شد.

وزارت خارجه روسیه نوشت که طی این گفت‌وگو همچنین بر آسیب‌های کمپین اطلاعاتی که توسط رسانه‌های غربی راه‌اندازی شده - که در این وضعیت بین‌المللی دشوار می‌توانند باعث تشدید تنش‌های خطرناک در این نقطه استراتژیک مهم در جهان شوند - اشاره شد.

به گفته وزارت خارجه روسیه طرفین همچنین درخصوص تحولات در قفقاز جنوبی و دیگر مسائل مرتبط با منافع مشترک به گفت‌وگو پرداختند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha