پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۰:۳۴
کد خبر:۸۰۶۱۰۳
۲۰:۱۱
۱۴۰۱/۰۸/۱۴

تاکید سران قوا بر رسیدیگی به وضع معیشت مردم

تاکید سران قوا بر رسیدیگی به وضع معیشت مردم
نشست سران سه قوه امروز با محوریت موضوع حوادث اخیر کشور به میزبانی رئیس جمهوری برگزار شد.
۲۰:۱۱
۱۴۰۱/۰۸/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

سران سه قوه در نشست امروز شنبه بر لزوم هوشیاری هر چه بیشتر در برابر تهدیدهای دشمنان و مقابله با دسیسه‌ها و هم‌نوایی‌های شوم و تفرقه‌افکنانه عوامل نفوذی تاکید کردند.

ضرورت تسریع در رسیدگی به پرونده‌های عوامل اغتشاش و ایجاد ناامنی در کشور و مجازات آنان از دیگر موضوعات مورد تاکید سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه بود.

در این جلسه که در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، سید ابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف و غلامحسین محسنی اژه‌ای، با تاکید بر ضرورت هماهنگی و همکاری هر چه بیشتر همه دستگاه‌ها و نهادها در راستای تبدیل تهدیدها به فرصت همچون گذشته، خواستار تلاش مضاعف و هم افزایی بخش‌های مختلف در زمینه خنثی‌سازی تحریم‌ها و بهبود معیشت مردم با حفظ و تقویت رشد اقتصادی و تعامل گسترده‌تر در جهت پیشبرد برنامه‌ها و اهداف توسعه‌ای کشور شدند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha