پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۸۰۷۹۷۶
۲۰:۵۵
۱۴۰۱/۰۸/۲۲
سالیوان:

دولت بایدن قصد کاهش کمک به کی‌یف را ندارد

دولت بایدن قصد کاهش کمک به کی‌یف را ندارد
مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا گفت که دولت جو بایدن، هیچ برنامه‌ای برای کاهش کمک‌های امنیتی به اوکراین ندارد.
۲۰:۵۵
۱۴۰۱/۰۸/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

جیک سالیوان - مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا، امروز (یکشنبه) در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهار کرد که دولت بایدن هیچ برنامه‌ای برای کاهش کمک‌های امنیتی به اوکراین ندارد.

به گزارش روسیا الیوم، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد: ما به کمک‌های امنیتی به صورت پایدار به اوکراین ادامه می‌دهیم.

در پایان ماه اکتبر، پلیس جنایی مرکزی فنلاند تحقیقاتی را در مورد گزارش‌هایی مبنی بر قرار گرفتن سلاح های تحویل شده به کی‌یف به دست مجرمان محلی آغاز کرد.

روسیه همچنین بارها به غرب نسبت به عواقب افتادن این سلاح‌ها به دست گروه‌های تروریستی هشدار داده که ممکن است از آنها در درجه اول برای سرنگونی هواپیماهای مسافربری اروپایی و آمریکایی در سراسر جهان استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha