خرمالو میوه ملی ژاپن بوده و منبع خوبی از پتاسیم، فسفر و ویتامین C است.
در ادامه به نقل از "مدیکال نیوز تودی" به برخی دیگر از فواید مصرف این میوه برای سلامتی خواهیم پرداخت.
* ارزش غذایی بالا
خرمالو سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی است. خرمالو همچنین منبع خوبی از فیبر، فسفر، کلسیم، ویتامین C و ویتامین A است.
* کمک به بینایی
این میوه دارای سطح بالایی از ویتامین A است. مصرف ویتامین A با پشتیبانی از عملکردهایی که بینایی طبیعی را امکانپذیر میکنند، برای سلامت چشم مفید است. ویتامین A همچنین به افراد کمک میکند تا در تاریکی بهتر ببینند (بهبود دید شبانه) و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت میکند.
* خواص آنتی اکسیدانی
خرمالو همچنین دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی بوده و از این نظر با توت فرنگی و زغال اخته قابل مقایسه است. آنتی اکسیدانها با استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند. استرس اکسیداتیو میتواند نقش زیادی در ایجاد مشکلات سلامتی و بیماریها مانند سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و ... داشته باشد. خوردن غذاهای حاوی غلظت آنتی اکسیدان بالا میتواند به مقابله با تاثیر منفی رادیکالهای آزاد کمک کند.
* خواص ضد التهابی
خرمالو دارای خواص ضد التهابی است. مطالعهای روی موشها نشان داد که خواص آنتی اکسیدانی خرمالو احتمالا التهاب و همچنین آسیب بافتی را نیز کاهش میدهد. ویتامین C موجود در خرمالو به ایجاد اثر ضد التهابی کمک میکند.
* منبع خوبی از فیبر
خرمالو سرشار از فیبر خوراکی است و مصرف فیبر خوراکی میتواند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) در بدن کمک کند.