پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۹:۳۷
کد خبر:۸۰۸۴۸۱
۲۲:۰۷
۱۴۰۱/۰۸/۲۴

تکواندوی قهرمانی جهان ۲۰۲۲

تکواندوی قهرمانی جهان ۲۰۲۲
ابوالفضل عباسی و نرگس میرنوراللهی با شکست رقبای خود، راهی مرحله یک‌هشتم نهایی تکواندوی قهرمانی جهان شدند، اما زینب اسماعیلی با شکست مقابل نایب‌قهرمان المپیک از دور رقابت‌ها کنار رفت.
۲۲:۰۷
۱۴۰۱/۰۸/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

در جریان رقابت‌های روز دوم تکواندوی قهرمانی جهان ۲۰۲۲ در مکزیک، ابوالفضل عباسی نماینده وزن ۸۷- کیلوگرم ایران، در دور نخست مقابل انریکه پرز از کوبا ۲ بر صفر و با نتایج ۱۱ بر ۶ و ۱۳ بر صفر به برتری رسید. وی در دومین مبارزه نیز با نمایشی درخشان مقابل میگوئل مارتینز نفر اول رنکینگ جهان از برزیل ۲ بر صفر و با نتایج ۳ بر ۳ و ۶ بر ۲ به برتری رسید و راهی یک‌هشتم نهایی شد.

عباسی در این مرحله برابر مهدی خدابخشی ملی‌پوش سابق تکواندوی ایران و دارنده مدال‌های طلای جهان ۲۰۱۵ و طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ که به عضویت تیم صربستان درآمده است، به میدان می‌رود.

همچنین در بخش بانوان، نرگس میرنوراللهی نماینده وزن ۶۲- کیلوگرم ایران پس از استراحت در دور نخست، مقابل کارولین جلسویک از نروژ با نتیجه ۲ بر یک به برتری رسید و راهی یک‌هشتم نهایی شد.

اما زینب اسماعیلی نماینده وزن ۶۷- کیلوگرم ایران در دور نخست مقابل لورن ویلیامز دارنده مدال نقره المپیک توکیو از بریتانیا ۲ بر صفر و با نتایج ۹ بر یک و ۹ بر ۶ شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

روز گذشته(دوشنبه، ۲۳ آبان) مهران برخورداری در وزن ۸۰- کیلوگرم ایران به مدال برنز جهان رسید.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha