کد خبر: ۸۰۸۶۴
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۱
علیرغم فشارهای آمریکا

مذاکرات 1+5 درباره تحریم ایران بی‌نتیجه ماند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نمایندگان ارشد کشورهای عضو در گروه 1+5 روز دوشنبه در جلسه مذاکرات خود برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران به توافق نرسیدند و این طرح بار دیگر با شکست روبه‌رو شد.

به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، «رابرت وودز» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد مذاکرات پنج عضو دائم شورای امنیت، شامل بریتانیا‌، چین، فرانسه، روسیه، آمریکا به علاوه آلمان، در باره چگونگی اعمال تحریم‌ها به نتیجه نرسید.

قابل ذکر است ایالات متحده از دو هفته گذشته به دنبال ایجاد یک کنفرانس تلفنی با دیگر اعضا شورای امنیت بود که با مخالفت چین روبه‌رو شد. تحلیل‌گران معتقدند خودداری چین به تلافی روابط آمریکا با تایوان بوده است.

«رابرت وودز» در ادامه افزود: «در جلسه روز گذشته نمایندگان متعهد به ادامه استراتژی دوجانبه و روابط مستقیم با یکدیگر در روزها و هفته‌های آتی شدند». وی از ارائه جزئیات مذاکرات خودداری کرد. 

استراتژی دوجانبه گروه 1+5 شامل فشار آرام و متداوم به ایران برای توقف غنی‌سازی اورانیوم و همچنین اعمال تحریم در صورت امتناع تهران از توقف فعالیت‌های هسته‌ای می‌باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین