پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۴۷
کد خبر:۸۰۸۸۰۲
۱۹:۵۴
۱۴۰۱/۰۸/۲۶

ناتو: اوکراین در زمستان دستاورد چشمگیری نخواهد داشت

ناتو: اوکراین در زمستان دستاورد چشمگیری نخواهد داشت
معاون دبیرکل ناتو امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، این اتحاد نظامی پیش بینی می‌کند که با شروع زمستان، عملیات‌های بزرگ اوکراین متوقف شود، اما ممکن است وضعیت در بهار تغییر کند.
۱۹:۵۴
۱۴۰۱/۰۸/۲۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

میرچا جوآنا، معاون دبیرکل ناتو گفت: انتظار می‌رود که اوکراین در ماه‌های آینده به تلاش برای پس گرفتن مناطقی که از دست داده، ادامه دهد، اما انتظار دستاورد بزرگی در این زمینه نداریم، زیرا فصل زمستان اجازه این امر را نمی‌دهد. اما پیشبینی می‌کنیم که در فصل بهار وضعیت میدان نبرد شدیدتر شود.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، روز سه‌شنبه در پی اصابت یک موشک به روستایی در مرز لهستان و اوکراین، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو اعلام کرد که این اتحاد نظامی تمرکز خود را بر تقویت پدافند دفاعی اوکراین خواهد گذاشت. این در حالیست که او در اوایل ماه میلادی جاری گفته بود روسیه پس از عقب‌نشینی از منطقه خرسون اوکراین، تحت فشار شدیدی قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha