پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۰۹۱۲۹
۲۱:۴۴
۱۴۰۱/۰۸/۲۸

حمله حسن عباسی به فوتبالیست‌ها و هنرمندان

حمله حسن عباسی به فوتبالیست‌ها و هنرمندان
یک حساب کاربری در توئیتر که با نام «‌‏حساب رسمی حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین» فعالیت می‌کند، در توئیتی به فوتبالیست‌ها اهانت کرده و همین موضوع حاشیه‌هایی را پدید آورده است.
۲۱:۴۴
۱۴۰۱/۰۸/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

تسنیم نوشت: با توجه به تعداد دنبال‌کنندگان و وضعیت صفحه حسن عباسی، احتمال اینکه این صفحه به حسن عباسی وابسته باشد زیاد است؛ لذا در صورتی که این توئیت حاشیه‌ساز از او نیست باید این موضوع را تکذیب کند و در غیر اینصورت کمترین کار لازم، عذرخواهی بابت این توئیت است.

حسن عباسی که در گذشته هم اظهارات توهین‌ آمیزش علیه کلیت فوتبالیست‌های کشور حاشیه‌ساز شده بود، تنها چند روز مانده به بازی حساس ایران و انگلستان و در شرایطی که تیم ملی احتیاج به آرامش روانی دارد چنین حاشیه ساز شده است.

گفته شده که حسن عباسی این توئیت را حذف کرده است.

عباسی نوشته بود که "متولی این فتنه سلبریتی‌های ملعون فوتبال و سینما هستند. این اغتشاشات فقط در برخورد با این عوامل صهیونستی جمع می شود."

گزارش خطا
برچسب‌ها:
حسن عباسی
ارسال پیام
captcha