گلابی سرشار از فیبر، مواد مغذی ضروری و مواد معدنی است و خواص ضدالتهابی آن به کاهش تب و التهاب کمک میکند.
در ادامه به نقل از "بی بی سی گود فود"، به معرفی چند مورد از فواید این میوه خواهیم پرداخت:
سلامت روده
گلابی منبع خوبی از فیبرهای محلول و نامحلول است. شواهد روزافزونی مبنی بر اهمیت فیبر و نقشی که ممکن است در سلامت فلور میکروبی دستگاه گوارش ما (باکتریهایی که در روده ما زندگی میکنند) و در پیشگیری از چاقی و دیابت نوع دو ایفا کند، وجود دارد.
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو
مطالعهای که به بررسی فواید زردینهها از جمله آنتوسیانینهای موجود در میوههایی مانند گلابی میپردازد، نشان میدهد که مصرف منظم آن ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش دهد.
کمک به کنترل وزن
گلابی کم کالری و سرشار از فیبر و آب است که به شما کمک میکند احساس سیری کنید. دادههای مطالعهای که اثرات افزودن میوههایی مانند سیب یا گلابی به رژیم غذایی در مقابل جو را بررسی کرد، نشان داد که میوهها به کاهش مصرف انرژی و کاهش وزن بدن در طول زمان کمک میکنند.
کمک به سلامت قلب
گلابی سرشار از زردینههای مفید است که با بهبود فشار خون و سطح کلسترول از قلب حمایت میکند. به طور خاص، مطالعهای که مصرف میوههایی مانند گلابی را مورد بررسی قرار داد، ارتباطی با بهبود چربیهای خون در زنان پیدا کرد که نشان میدهد رژیم غذایی غنی از این ترکیبات گیاهی ممکن است تأثیر مفیدی بر سلامت قلب و عروق داشته باشد.
پیشگیری از سرطان
غنی بودن بدن از ترکیبات گیاهی محافظ مانند آنتوسیانینها و سینامیک اسید با گنجاندن میوههایی مانند گلابی در رژیم غذایی، ممکن است به محافظت در برابر برخی سرطانها کمک کند.