زردآلو به دلیل داشتن مقادیر بالای ویتامینها، زردینهها و پتاسیم فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد.
زردینهها برای محافظت و تقویت رگهای خونی مفید هستند و در عین حال علائم التهاب را نیز کاهش میدهند. پتاسیم، یک ماده معدنی مهم برای عملکرد اعصاب و عضلات است و همچنین از فشار خون سالم و سلامت قلب نیز حمایت میکند.
در ادامه به نقل از "وب ام دی" به چند مورد دیگر از فواید این میوه خواهیم پرداخت.
* محافظت از پوست
آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین E و ویتامین C به دلیل داشتن خواص تقویت کننده پوست، شناخته شدهاند. آنها میتوانند به محافظت از سلولهای پوست در برابر اشعه فرا بنفش (UV)، کاهش علائم چین و چروکهای اولیه و بهبود خاصیت ارتجاعی پوست، کمک کنند.
* کمک به سلامت چشم
زردآلو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدها بوده و برای بهبود سلامت چشم بسیار عالی است. مواد مغذی زردآلو همچنین به کاهش خطر ابتلا به تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) و آبمروارید نیز کمک میکنند.
* کمک به هضم بهتر غذا
زردآلو مقدار زیادی فیبر غذایی خوب دارد که به دستگاه گوارش کمک میکند. فیبر محلول به دستگاه گوارش کمک میکند آب کافی را حفظ کرده و منجر به رشد باکتریهای خوب میشود. فیبر نامحلول نیز برای باکتریهای سالم روده مفید است.