پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۸۱۰۲۷۵
۰۹:۵۸
۱۴۰۱/۰۹/۰۵

توضیح «فارس» درباره هک شدن این خبرگزاری

توضیح «فارس» درباره هک شدن این خبرگزاری
فارس اعلام کرد: در حمله اخیر هکر‌ها فقط توانسته‌اند اطلاعات و اخبار روز جمعه را از بین ببرند و سایر اطلاعات و دیتابیس‌های خبرگزاری در دسترس است. همچنین ادعا‌های مربوط به حذف ۲۵۰ ترابایت اطلاعات یا پخش فیلمی به نام دوربین مدار بسته، صحت نداشته و مربوط به خبرگزاری فارس نیست.
۰۹:۵۸
۱۴۰۱/۰۹/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

فارس در اطلاعیه‌ای پس از هک شدن سایت این خبرگزاری اعلام کرد: ادعا‌های مربوط به حذف ۲۵۰ ترابایت اطلاعات یا پخش فیلمی به نام دوربین مدار بسته، صحت نداشته و مربوط به خبرگزاری فارس نیست.

فارس در اطلاعیه شماره یک خود پس از هک شدن سایت این خبرگزاری اعلام کرد:

به دنبال عملیات پیچیده هک و حمله سایبری از شامگاه جمعه، دسترسی برخی کاربران به وب سایت خبرگزاری فارس مختل شد.

گروه فنی از همان دقایق اولیه منشا و شیوه نفوذ هکر‌ها را شناسایی کرد و عملیات خنثی‌سازی این حملات را آغاز نمود.

حملات سایبری به خبرگزاری فارس تقریبا بدون وقفه و همه روزه از کشور‌های مختلف از جمله سرزمین‌های اشغالی انجام می‌شود.

در حال حاضر وب‌سایت خبرگزاری فارس و سایت‌های زیرمجموعه توسط ۵۰۰ ماشین و سرور در ۳ دیتاسنتر از جمله دیتاسنتر مرکزی خبرگزاری پشتیبانی می‌شود.

بررسی تمام این ماشین‌ها و سرور‌ها و رفع آلودگی‌های احتمالی زمان‌بر است و ممکن است برخی سرویس‌های خبرگزاری را چند روزی با مشکل مواجه کند.

در حمله اخیر هکر‌ها فقط توانسته‌اند اطلاعات و اخبار روز جمعه را از بین ببرند و سایر اطلاعات و دیتابیس‌های خبرگزاری در دسترس است.

همچنین ادعا‌های مربوط به حذف ۲۵۰ ترابایت اطلاعات یا پخش فیلمی به نام دوربین مدار بسته، صحت نداشته و مربوط به خبرگزاری فارس نیست.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha