پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۸۱۰۶۲
۱۵:۳۶
۱۳۸۷/۰۸/۰۸
در پاسخ به حمله هلیکوپترهای آمریکایی؛

سوریه مرکز فرهنگی آمریکا را تعطیل کرد

۱۵:۳۶
۱۳۸۷/۰۸/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: کابینه سوریه در پاسخ به حمله هلیکوپترهای آمریکایی در نزدیک مرز این کشور با عراق سه‌شنبه مدرسه و مرکز فرهنگی آمریکا در دمشق را تعطیل کردند.

به گزارش سرویس بین‌الملل آفتاب، این تصمیم در دیدار هفتگی وزرای کابینه باحضور نخست‌وزیر سوریه «محمدناجی اوتری» صورت گرفت. خبرگزاری SANA با اعلام این مطلب افزود: «اوتری از وزیر آموزش و فرهنگ خواست تا تصمیم‌گیری لازم را در ارتباط با این موضوع اتخاذ کند». 

در جریان این دیدار، کابینه نشست مهم امنیتی سوریه - عراق در بغداد را که در تاریخ 12 و13 نوامبر برگزار می‌شد به تاخیر انداخت.

در ادامه این گزارش آمده است: «وزرای کابینه اقدام آمریکا را به سختی محکوم کردند و بیانیه سخنگوی عراق را غیرمسئولانه و توجیه غیرقابل قبول برای حمله خصمانه آمریکا از مرز این کشور به سوریه خواندند». 

قابل ذکر است نماینده سوریه در سازمان ملل با ارسال نامه‌ای به «بان کی مون» دبیر کل سازمان ملل خواستار جلوگری از تکرار حملات امریکا شد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سوریه عراق
ارسال پیام
captcha