پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۱۲۰۷۷
۱۴:۱۱
۱۴۰۱/۰۹/۱۴

بورس قرمزپوش شد

بورس قرمزپوش شد
شاخص کل بورس و شاخص کل فرابورس امروز روندی نزولی داشتند؛ با این حال شاخص کل با معیار هم وزن توانست روند صعودی خود را حفظ کند.
۱۴:۱۱
۱۴۰۱/۰۹/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،

شاخص کل بورس امروز با ۴۲۳۵ واحد کاهش تا رقم یک میلیون و ۴۱۳ هزار واحد نزول کرد. این در حالی است که شاخص کل با معیار هم وزن با افزایشی ۴۸۲ واحدی در رقم ۴۱۴ هزار و ۵۷۴ واحد ایستاد.

در این بازار ۲۹۹ هزار معامله انجام شد که ۲۹ هزار و ۴ میلیارد ریال ارزش داشت.

معدنی و صنعتی گلگهر، توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، فولاد مبارکه اصفهان، بانک پاسارگاد، بانک ملت و سرمایه گذاری گروه توسعه ملی نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل صنایع پتروشیمی خلیج فارس نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

شاخص کل فرابورس هم طی معاملات امروز با ۱۵ واحد کاهش رقم ۱۸ هزار و ۶۴۰ واحد را ثبت کرد.

در این بازار ۲۰۸ معامله انجام شد که ۱۳۴۵ میلیارد ریال ارزش داشت.

آهن و فولاد غدیر ایرانیان، پتروشیمی زاگرس، صنعتی مینو و فرابورس ایران نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل تولید نیروی برق دماوند، شرکت آهن و فولاد ارفع و پویا زرکان آق‌دره نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
بورس بازار سرمایه
ارسال پیام
captcha