آفتابنیوز :
آفتاب: «آصفعلی زرداری» رئیسجمهور پاکستان با «ملک عبدا...» پادشان عربستان دیدار کرد. زرداری در سفر دو روزه خود به این کشور درباره فعالیت عربستان در ایجاد شرایط مذاکره میان دولت افغانستان و رهبران طالبان گفتگو نمود.
به گزارش سرویس بینالملل آفتاب، زرداری در زمانی که پاکستان نیازمند کمک مالی در زمینه تجارت است، با کمبود بودجه روبروست. در عین حال هنوز نشانی از توافق عربستان در ارائه کمک مالی مشاهده نشده است.
پادشاه عربستان و رئیسجمهور پاکستان در ادامه دیدار درباره برگزاری کنفرانس میان ادیان با هدف کاهش تنش میان ادیان و تبلیغ صلح طلبی در اسلام گفتگو کردند.
زرداری همچنین از پادشاه عربستان سعودی تقاضای سرمایهگذاری در بخشهای صنعت، تکنولوژی و املاک را کرد. طبق گزارش دفتر وزارت امورخارجه پاکستان با وجود تاخیر در پرداخت هزینه انتقال نفت زردارای به دنبال واردات زودهنگام نفت است.