کد خبر: ۸۱۲۹
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۸۴ - ۱۵:۴۸

بلر: انگلیس همچنان مقاومت می کند

آفتاب‌‌نیوز : تونی بلر در این راستا اعلام کرد که قصد دارد قوانین شدیدتری را در خصوص مبارزه با تروریسم به تصویب برساند.
پلیس لندن اعلام کرده است که در حال بررسی وسایل شخصی دو مظنونی است که اصلیت انگلیسی نداشته اما از بدو تولد در این کشور زندگی کرده اند.
پس از بمب گذاری های لندن و کشته شدن حداقل 50 نفر در این حادثه،‌ احزاب متفاوت حتی مخالفان تونی بلر نیز اعلام کرده اند که خواهان مبارزه ملی با تروریسم هستند. البته از زمان تصویب قانونی مبنی بر این که پلیس می تواند مظنونان به فعالیت های تروریستی را تا سه ماه بدون برگزاری دادگاه مشخص در حبس نگاه دارد،‌ برخی از احزاب در خصوص محدود شدن آزادی های اجتماعی هشدار داده اند.
تونی بلر که در جلسه ماهانه خود با خبرنگاران رسانه های متفاوت سخن می گفت به انتقاد شدید از افرادی پرداخت که تصور می کنند حملات تروریستی اخیر با جنگ عراق ارتباط مستقیم دارد. براساس نظرسنجی های انجام گرفته بیش از نیمی از مردم انگلستان چنین اعتقادی دارند و اکثریت آن ها نیز از میان مسلمانان هستند.
تونی بلر در این خصوص گفت: من معتقدم که مردم ما به خوبی درک می کنند که ریشه این حملات بسیار فراتر از جنگ عراق و افغانستان است.
وی در ادامه افزود: در صورتی که این تروریست ها نگران حضور ما در عراق هستند پس چرا به جمعیتی از کودکان و زنان بی گناه حمله می کنند؟ حتی اگر همه حق نیز به آن ها تعلق داشته باشد باز هم من به آنها اجازه ادامه این فعالیت ها را نخواهم داد. آنها نباید اجازه حضور در هیچ سرزمینی از اسرائیل تا فلسطین را بیابند.
وی با دفاع از سیاست تشدید قوانین علیه فعالیت های تروریستی گفت: اقدامات ما در خصوص تشدید قوانین بر علیه تروریست ها این پیغام را به آنها می دهد که ما در تصمیم خود بسیار جدی هستیم.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین