پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۸۱۴۹۶۱
۱۵:۱۲
۱۴۰۱/۰۹/۳۰

سوریه خواستار آزادی فوری زندانیان در بازداشتگاه‌های اسرائیل شد

سوریه خواستار آزادی فوری زندانیان در بازداشتگاه‌های اسرائیل شد
وزارت امور خارجه سوریه نقض مستمر حقوق زندانیان در بازداشتگاه‌های اسرائیل را محکوم کرد و خواستار آزادی فوری آن‌ها شد.
۱۵:۱۲
۱۴۰۱/۰۹/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،

وزارت امور خارجه سوریه با صدور بیانیه‌ای که در صفحه توئیتری آن منتشر شد، اعلام کرد: سوریه تداوم نقض حقوق اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر به ویژه حق برخورداری از خدمات بهداشتی را محکوم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه، وزارت امور خارجه سوریه افزود: محروم شدن از این حق که نقض آشکار قوانین بین المللی و بشردوستانه به شمار می‌رود، تا کنون منجر به شهادت بسیاری از اسرای فلسطینی شده که آخرین آنها شهید ناصر ابوحمید است.

وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه خود ضمن اعلام همبستگی با اسرای فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی، آزادی فوری آنها را خواستار شد.

ناصر ابوحمید، اسیر ۵۰ ساله فلسطینی روز گذشته پس از مدت‌ها دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان، به علت کوتاهی پزشکی عامدانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha