پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۱۴
کد خبر:۸۱۵۵۲۲
۲۲:۳۷
۱۴۰۱/۱۰/۰۳

قالیباف: تخلیه اولین خودرو‌های وارداتی تا ساعت ٢٣ امشب در بندر لنگه

قالیباف: تخلیه اولین خودرو‌های وارداتی تا ساعت ٢٣ امشب در بندر لنگه
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه اولین کشتی حامل خودرو‌های وارداتی وارد بندر لنگه شده و در حال تخلیه بار است، اعلام کرد مطابق اعلام نظر گمرک بندرلنگه، به دلیل شرایط جوی نامساعد تخلیه خودرو‌ها با کمی تاخیر همراه شده که تا ساعت ۲۳ امشب انجام خواهد شد.
۲۲:۳۷
۱۴۰۱/۱۰/۰۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

امید قالیباف، با بیان اینکه اولین کشتی حامل خودروهای وارداتی امروز بار خود را تخلیه می کند، اظهار کرد: کشتی در نوبت تخلیه است و مطابق اعلام نظر گمرک بندرلنگه بدلیل شرایط جوی نامساعد تخلیه خودروها با تاخیر همراه شده که تا ساعت ۲۳ امشب انجام خواهد شد.

سخنگوی وزارت صمت ادامه داد: همزمان با ورود نخستین محموله خودروها به کشور، کار پذیرش خودروهای وارداتی در بورس که از هفته گذشته آغاز شده، این هفته نهایی می شود؛ بنابراین از نظر بستر فروش نیز آمادگی لازم ایجاد شده است.

وی خبر داد: خودروهای دیگری از مبدا کره جنوبی، ژاپن و چین به مقصد کشورمان بارگیری شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha