کد خبر: ۸۱۹۰۵۳
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۷

ادارات مازندران تا پایان هفته با یک سوم ظرفیت فعالیت دارند / مدارس فردا غیر حضوری است

معاون استاندار مازندران گفت: بر حسب دستور استاندار مازندران تا پایان هفته تمامی دستگاه‌های اجرایی استان به جز دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی، بانک‌ها به‌صورت یک سوم و از ساعت ۹ الی ۱۳، با قطع کامل سیستم گرمایشی فعالیت دارند. همچنین در دانشگاه‌ها امتحانات پابرجاست و کلاس‌ها تعطیل است.
ادارات مازندران تا پایان هفته با یک سوم ظرفیت فعالیت دارند / مدارس فردا غیر حضوری است
آفتاب‌‌نیوز :

امید محبی امشب در جلسه ستاد سوخت با اشاره به اینکه حسب دستور استاندار مازندران تا پایان هفته تمامی دستگاه‌های اجرایی استان به جز دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی، بانک‌ها به‌صورت یک سوم و از ساعت ۹ الی ۱۳ ، با قطع کامل سیستم گرمایشی فعالیت خواهند کرد، اظهار کرد: در دانشگاه‌ها امتحانات پابرجاست و ستاد دانشگاه و کلاس‌ها تعطیل است.

وی ادامه داد : بانک‌ها با تمامی پرسنل و به‌صورت کامل از ساعت ۹ الی ۱۳ فعالیت دارند.

این مسئول تصریح کرد: مدارس مازندران فقط امتحانات نهایی پایه دوازدهم دایر است؛ مابقی پایه‌های تحصیلی غیر حضوری است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران با اشاره به اینکه مدارس فقط فردا یک‌شنبه ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۱ غیر حضوری است، تاکید کرد: تمام این تصمیمات به قوت خود تا پایان هفته باقی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین