به گزارش آفتاب نیوز، 
در همین برخي منابع ديپلماتيك صهيونيست ادعا كردند، محمود احمدي نژاد رييس جمهوري منتخب ايران قصد دارد در جريان سفر خود به نيويورک براي شرکت در نشست مجمع عمومي سازمان ملل در 15 سپتامبر با هياتي از يهوديان ايران در "لس آنجلس" آمريكا ديدار كند.
روزنامه صهيونيستي "يديعوت آحرونوت" نوشت: "ايهود دانوخ" سركنسول اسراييل در لس آنجلس گزارش سري را در اين خصوص به وزارت خارجه اسراييل ارائه كرده است.
اين روزنامه مدعي شد: مسوولان وزارت خارجه اسراييل از تمايل رييس جمهوري جديد ايران براي ديدار با هياتي از يهوديان ايراني يكه خورده چرا كه وي از جمله كساني بوده كه آنها را در گذشته تندرو مي خوانده و اظهارات تندي عليه يهوديان مطرح كرده است.
در گزارش سركنسول اسراييل آمده است: رييس جمهوري جديد ايران قصد دارد در نشست مجمع عمومي سازمان ملل در نيويورك در 15 سپتامبر، شركت كند.
آحرونوت در ادامه مدعي شد: نماينده ايران در سازمان ملل نزد رهبران اقليتهاي يهودي ايراني رفته و از آنها خواسته در زمان حضور احمدينژاد در نيويورك، با وي ديدار كنند.
اين روزنامه به نقل از برخي منابع در وزارت خارجه اسراييل مدعي شد: رييس جمهوري ايران تمايل دارد از طريق ديدار با نمايندگان يهوديان ايران در آمريكا، چهره خود را در برابر غرب ، جامعه بينالملل و به طور اخص نزد آمريكا بهبود ببخشد.