کد خبر: ۸۱۹۴۲۲
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴

آموزش انواع ساندویچ ایرانی در سایت آشپزی رضیم

این وعده غذایی پر طرفدار در سراسر جهان هیچگونه نیازی به ظروف خاص و حتی چنگال یا قاشق ندارد و به راحتی در وعده‌های غذایی قابل استفاده است.
آموزش انواع ساندویچ ایرانی در سایت آشپزی رضیم
آفتاب‌‌نیوز :

ساندویچ یکی از وعده‌های غذایی فست فودی می‌باشد و یکی از گزینه‌های مناسب برای مصرف به عنوان وعده‌های غذایی بین راهی، محل تحصیل و کار محسوب می‌شود. این وعده غذایی پر طرفدار در سراسر جهان هیچگونه نیازی به ظروف خاص و حتی چنگال یا قاشق ندارد و به راحتی در وعده‌های غذایی قابل استفاده است.

دستور پخت سوسیس بندری

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس ۶ عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
سیب زمینی (به صورت اختیاری است) ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و نمک به اندازه کافی

مرحله اول

سوسیس‌ها باید در ابتدا به صورت ورقه‌ای خرد شوند (حتی برای زیبایی و تزیین بهتر غذا برش سوسیس‌ها بصورت مورب نیز پیشنهاد می‌شود). به این نکته نیز توجه باید کرد که سوسیس بندری اصیل ایرانی بدون سیب زمینی است.

مرحله دوم

در صورت اضافه کردن سیب زمینی به سوسیس بندری، سوسیس سیب زمینی تهیه می‌شود و ماهیت اصلی سوسیس بندری تغییر می‌کند. در صورت تمایل به اضافه کردن سیب زمینی، ابتدا آن را کاملا تمییز باید شست.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی‌ها را در داخل یک قابلمه کوچک با مقداری آب و نمک نیمپز کنید. سپس پوست سیب زمینی‌ها را گرفته و به شکل نگینی برش بزنید. همچنین پیاز‌ها را به شکل خلالی درشت خرد کنید.

طرز تهیه سوسیس بندری را در سایت رضیم بخوانید.

آموزش انواع ساندویچ ایرانی در سایت آشپزی رضیم

طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۸ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
سیر ۲ حبه
جعفری ۱ دسته کوچک
پیازچه ۲ ساقه
خیارشور ۴ عدد
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن و پاپریکا به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

مرحله اول

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه مرغ، باید ابتدا در داخل یک قابلمه مناسب یک عدد سینه مرغ به همراه ۲ لیوان آب، ۱ حبه سیر و مقداری نمک و زردچوبه روی حرارت متوسط به طور کامل پخته شود.

مرحله دوم

کف‌های سفید رنگ روی سطح آب درون قابلمه را بعد از جوشیدن آب جمع کرده و دور بریزید. با این کار گوشت مرغ بعد از پخت هیچگونه طعم و بوی زهمی دیگر ندارد.

مرحله سوم

بعد از پخته شدن کامل گوشت مرغ، باید آن را از قابلمه خارج نموده و بصورت خلالی خرد و کنار گذاشت. سپس پیاز نیز به صورت خلال‌های نازک خرد نموده، و یک تابه مناسب با مقداری روغن بر روی حرارت قرار بدهید.

طرز تهیه فلافل

آموزش انواع ساندویچ ایرانی در سایت آشپزی رضیم

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه یا سبز ۱ قاشق چایخوری
سیر ۳ حبه
جعفری ۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد کوچک
لیمو ترش ۱ عدد متوسط
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
ادویه فلافل ۱ قاشق چایخوری

مرحله اول

برای طرز تهیه فلافل بازاری خوشمزه در ابتدا باید نخود‌ها را به مدت بیش از شیش ساعت در داخل آب خیساند. هر چقدر این زمان بیشتر باشد شما فلافل بهتر و خوشمزه تری خواهید داشت.

مرحله دوم

خیساندن نخود باعث نرم شدن آن و گرفتن نفخ نخود‌ها می‌شود. برای آماده کردن مایه فلافل کافیست که نخود‌ها را به همراه دیگر مواد به خوبی میکس کرد.

مرحله سوم

به همین منظور نخود خیسانده شده به همراه مواد افزودنی مثل سیر، سیب زمینی، زیره، پیاز، پودر تخم گشنیز و جعفری در داخل میکسر یا چرخ گوشت ریخته تا مایه فلافل بعد از میکس شدن تهیه شود. افزودن جعفری به مایه فلافل اختیاری می‌باشد.

مرحله چهارم

توصیه آشپز‌های حرفه‌ای برای خوشمزه‌تر شدن فلافل استفاده از این سبزی معطر است. همچنین استفاده از چرخ گوشت بهتر از میکسر است، چونکه میکسر یا مخلوط کن باعث پوره شدن مواد می‌شود.

مرحله پنجم

پوره شدن نخود باعث باز شدن فلافل در زمان سرخ کردن فلافل می‌شود، اما زمانی که مایه فلافل چرخ شود از له شدن فلافل به صورت کامل جلوگیری می‌شود. پس از چرخ کردن مایه فلافل، آب لیمو ترش را گرفته و با توری آب آن صاف شود.

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

کنسرو تن ماهی ۲ عدد
کنسرو مخلوط نخود فرنگی، ذرت و هویج ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
خیارشور ۴ عدد
شوید تازه ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کافی

مرحله اول

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه تن ماهی، ابتدا یک کنسرو تن ماهی و کنسرو مخلوط نخود فرنگی، ذرت و هویج را در داخل یک قابلمه نیمه پر از آب بر روی حرارت گذاشته می‌شود.

مرحله دوم

سپس اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه کنسرو‌ها به طور کامل بجوشند. سپس کنسرو‌ها از داخل قابلمه خارج نموده و اجازه دهید تا کمی خنک شوند. در ادامه سیب زمینی را شسته و داخل قابلمه قرار دهید.

مرحله سوم

در این مرحله کمی آب به قابلمه اضافه نمایید و سیب زمینی را اجازه دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه حرارت ببیند تا به طور کامل پخته شود. در حین این کار، شوید تازه را شسته و آبکش نمایید.

مرحله چهارم

بعد از شستن و آبکش نمودن گشنیز، اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. سپس آن را بر روی تخته گوشت به صورت ریز ساطوری کنید و درون یک ظرف مناسب بریزید و سس مایونز، نمک و آبلیمو را به ظرف اضافه نمایید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین