پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۹:۲۳
کد خبر:۸۲۰۵۴۹
۲۳:۵۱
۱۴۰۱/۱۱/۰۲

حمله الشباب به شهرداری پایتخت سومالی/ ۱۱ کشته

حمله الشباب به شهرداری پایتخت سومالی/ ۱۱ کشته
 مقامات سومالی یکشنبه شب اعلام کردند که تاکنون ۱۱ تن در تیراندازی و انفجار در «موگادیشو» که در کنترل تروریست‌های الشباب بود، کشته شدند.
۲۳:۵۱
۱۴۰۱/۱۱/۰۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

این کشته‌ها شامل ۵ غیر نظامی و ۶ تن از عناصر گروهک تروریستی الشباب است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، پیش از این شمار کشته‌های حمله الشباب به ساختمان شهرداری موگادیشو سه تن اعلام شده بود.

یک عامل انتحاری با هدایت خودروی بمب گذاری شده به ایست بازرسی شهرداری موگادیشو در محله حمروین واقع در شرق این شهر، باعث وقوع انفجار شد.

گروه تروریستی الشباب اعلام کرد بر ساختمان شهرداری موگادیشو پایتخت سومالی مسلط شده است.

این گروه تروریستی که با القاعده بیعت کرده است، با یک خودرو بمبگذاری شده به ساختمان شهرداری موگادیشو حمله کرد.

پس از این حمله درگیری‌های شدیدی میان نیرو‌های امنیتی سومالی و تروریست‌ها آغاز شد.

فرماندهی نیرو‌های آمریکا در آفریقا نیز اعلام کرد به درخواست مقامات سومالی و در راستای سرکوب گروه تروریستی الشباب، بخش‌هایی از موگادیشو را بمباران کرده است.

رسانه‌های محلی گزارش دادند که پس از وقوع انفجار، افراد مسلح توانستند به ساختمان شهرداری یورش برده و شروع به تیراندازی کنند که درگیری بین نیرو‌های امنیتی و افراد مسلح به وقوع پیوست.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha