پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۸۲۲۴۱
۱۰:۰۵
۱۳۸۷/۰۹/۲۰

بازگشت حجاج ایران از 23 آذر

۱۰:۰۵
۱۳۸۷/۰۹/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: «نخستین گروه از حجاج بیست و سوم آذر به کشور باز می‌گردند».

به گزارش سرویس فرهنگ واندیشه آفتاب،‌ رضا جعفرزاده افزود: «نخستین گروه از حجاج با پرواز شماره 2002 هواپیمایی سعودی، 50 دقیقه بامداد 23 آذر وارد کشور می‌شوند». 

وی گفت: «همچنین پرواز شماره 2008 هواپیمایی جمهوری اسلامی ساعت 10 و بیست دقیقه همان روز وارد فرودگاه مهرآباد می‌شود».

جعفرزاده افزود: «در این روز 16 پرواز انجام می‌شود که 6 پرواز باهواپیمایی سعودی و 10 پرواز آن با هواپیمایی جمهوری اسلامی است».

وی از استقبال کنندگان تهرانی خواست برای رفاه حال حجاج، امکان خدمات دهی بهتر به مسافران این سفر معنوی و همچنین جلوگیری از بروز اختلال در پروازهای داخلی از آوردن وسائل نقلیه بیش از حد در مبادی فرودگاه مهرآباد خودداری کنند.

امسال بیش از 104 هزار زائر ایرانی برای حج تمتع اعزام شدند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
حج برگشت
ارسال پیام
captcha