پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۲۲۸۴۱
۱۶:۵۳
۱۴۰۱/۱۱/۱۶

اولین واکنش نتانیاهو به تهدید‌های ژنرال اسرائیلی برای ترور وی

اولین واکنش نتانیاهو به تهدید‌های ژنرال اسرائیلی برای ترور وی
بنیامین نتانیاهو امروز (یکشنبه) به تهدیدها برای کشتن او از سوی یک خلبان اسرائیلی که در بمباران رآکتورهای هسته‌ای عراق مشارکت داشت، واکنش نشان داد.
۱۶:۵۳
۱۴۰۱/۱۱/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،

 بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل امروز کمی قبل از بازگشتش از فرانسه به تل آویو گفت: این تهدید از مرزها پا فراتر گذاشته است، ما یک تهدید صریح برای ترور نخست وزیر را شنیدیم.

به گزارش روزنامه عبری یسرائیل هیوم، نتانیاهو به محض ورودش به فرودگاه بن گوریون تاکید کرد که علیه هرکس که به قتل نخست وزیر تهدید یا به آن تحریک کند، بر اساس اجرای قانون عمل خواهد کرد.

وی افزود که این چنین تهدیدهایی یک خطر واقعی علیه دموکراسی در اسرائیل به حساب می‌آید.

پیشتر یک خلبان اسرائیلی که در بمباران رآکتورهای هسته‌ای عراق در سال ۱۹۸۱ مشارکت کرده بود، تهدید کرد که اگر نتانیاهو به اجرای طرح اصلاح دستگاه قضائی ادامه دهد، او نتانیاهو را ترور می‌کند. اپوزیسیون اسرائیل این طرح اصلاح دستگاه قضایی را به منزله "کودتا" می‌داند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha