پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۸۲۳۰۱۲
۱۵:۰۰
۱۴۰۱/۱۱/۱۷

شناسایی ۱۲۵ بیمار جدید کرونا در ایران/ ۷ نفر دیگر فوت شدند

شناسایی ۱۲۵ بیمار جدید کرونا در ایران/ ۷ نفر دیگر فوت شدند
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه‌ای از شناسایی ۱۲۵ بیمار جدید کووید۱۹ در شبانه روز گذشته در کشور خبر داد.
۱۵:۰۰
۱۴۰۱/۱۱/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

متن این اطلاعیه به شرح زیر است: تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۴۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۸۱۲ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۴۵۲ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۶۱۱ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۲۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۶۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۸۸۱ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۶۴ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۷ هزار و ۸۶۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

به گزارش وبدا، ۲۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۷۶ هزار و ۹۱۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۰۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۱ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کووید ۱۹ کرونا
ارسال پیام
captcha