کد خبر: ۸۲۳۵۷۵
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد که برخی کشور‌های اروپایی به تدریج مداخله خود در جنگ اوکراین را آشکار می‌کنند.
آفتاب‌‌نیوز :

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که برخی کشور‌ها امکان نقش داشتن در انفجار‌های خطوط لوله گازی نورد استریم را دارند.

به گزارش اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز پنج شنبه و در واکنش به گزارش‌های روز گذشته درباره نقش آمریکا در انفجار‌های نورد استریم که البته از سوی آمریکا رد شده بود، گفت که موضوع انفجار نورد استریم نباید بدون تحقیق رها شود، زیرا در این صورت ممکن است دوباره این اتفاق رخ دهد.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد که کشور‌های زیادی در جهان نیستند که بتوانند چنین اقدامات خرابکارانه‌ای را انجام دهند. با این حال، روسیه اجازه تحقیق در این باره را ندارد.

پسکوف، با اشاره به سفر رئیس جمهور اوکراین به برخی کشور‌های اروپایی، افزود: مرز میان دخالت غیرمستقیم و مستقیم انگلیس، فرانسه و آلمان در درگیری در اوکراین به تدریج در حال از بین رفتن است.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدار ترین عناوین